'Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen!' Reve

maandag 28 maart 2011

Voorjaarsbeurs Utrecht

Voorjaarsbeurs 13 t/m 15 maart 2011
 Stond de tijd maar even stil! De voorjaarsbeurs is al weer bijna twee weken geleden. Trots en voldaan hebben we onze stand voor de voorjaarsbeurs opgebouwd en afgerond. Het was een feest om onze nieuwe producten te kunnen presenteren. We hebben energie gekregen van al onze klanten en complimenten. Jurianne Matter maakte speciaal voor Engel. de ontwerpen van de nieuwe mini slingers 'Bibi' en 'Chief'. Ze liggen al een week in vele winkels dankzij het grote enthousiasme. Ook de nieuwe 'Confettislingers' en 'slingerkaarjes' waren een groot succes. Top Steek, de reïntegratie werkplek die deze slingers voor ons maakt werk er hard aan om de slingers eind april in de winkels te kunnen krijgen.
De stand aankleden is voor ons een leuke opdracht. Dit keer hebben we o.a. gebruik gemaakt maar de mooie jaren 60 haken die hun oorsprong vinden in Duitsland. De haken heb ik gevonden bij de kraam van Jolanda Sterrenberg tijdens de vlooienmarkt in de IJhallen. Jolanda heeft me ook geholpen met het verzamelen van oude stoffen voor de 'confetti' slingers.
Tot slot samen eten, drinken en lachten met ondernemende en creatieve vrouwen. Vijf inspirerende vrouwen op een rij, helaas was mijn waardevolle collega Aisa er niet bij.
Aan tafel zitten: Claudette & Annemarieke van Uitgeverij Snor, Jurianne Matter, Rins Disselkoen van Diss-i.d. en ik, Sabien Engelenburg

Op naar de volgende beurs in september M&O in Parijs!

2 opmerkingen:

  1. Jolanda is super he! Ik heb veel vintage knopen via haar en ook veel kleine lapjes bloemetjes stofjes ( uit oude Franse schortjes). Kapstok-haken komen me ook bekend voor zie:
    http://www.flickr.com/photos/bybjor/4647780472/in/set-72157624030759547/
    Bjør

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super spulletjes allemaal en wat een mooie foto's. Heel veel succes in Parijs. Maar als jullie stand er even mooi uit komt te zien als deze komt dat zeker goed..!!

    BeantwoordenVerwijderen